Agar agar fulgi 50g eco Algamar

32,90 lei

Agar agar fulgi bio un inlocuitor natural al gelatinei clasice.

Stoc epuizat

SKU: OBI17 Categorie: Etichetă: Brand:

Descriere

Agar agar fulgi bio un inlocuitor natural al gelatinei clasice.

Agar agar este o alga, si este cel mai de calitate inlocuitor al gelatinei, 100% natural. Fulgii de agar agar au o putere mai mare de gelificare decat pudra care se mai gaseste pe piata.

Aceasta varianta de agar agar este extrasa din Gelidium sesquipedale algae, alga cu cea mai mare putere de gelificare.

O punga de 50g ajunge pentru 10 litri de gelatina.

Instructiuni de utilizare:

-pentru a face gelatina, adaugati 1 lingura la o jumatate de litru de apa. Puteti modifica aceasta cantitate in functie de vascozitatea dorita.

Produs 100% natural, certificat organic.

Tara de origine: Spania

Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.

Producator

Tara de Origine

Ambalaj

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.