CAFEA ORIGINE UNICA – NICARAGUA ECO 250gr SONNENTOR

32,90 lei

Cafea Origine Unica Nicaragua usor acidulata si puternic aromata, din boabe 100% Arabica, prajite aproape de perfectiune, un deliciu pentru cunoscatori!

Stoc epuizat

SKU: 24082 Categorie: Brand:

Descriere

Cafea Origine Unica Nicaragua – Sa Te Simti Bine!

Aceasta cafea, provenita dintr-un proiect de cultivare din Nicaragua, se evidentiaza, diferentiaza si caracterizeaza prin multe feluri, dintre care amintim doua in particularitate.

In primul rand, schimbul comercial direct cu fermierii asigura ca banii se duc acolo unde le este locul, la fermieri direct, in speta la fermierii Sonnentor din Nicaragua, fara intermediari.

In al doilea rand, atentia si grija purtata pentru metoda de prajire traditionala ofera un deliciu culinar la cel mai ridicat standard. Usor acidulata si puternic aromata, cafeaua obtinuta din boabe 100% Arabica, prajite aproape de perfectiune – un adevarat deliciu pentru cunoscatorii si iubitorii de cafea!

Ingrediente: 100% cafea Arabica din Nicaragua, de la mare altitudine

Ambalaj

250 gr

Producator

Sonnentor

Tara de Origine

Nicaragua

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CAFEA ORIGINE UNICA – NICARAGUA ECO 250gr SONNENTOR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.