Descriere
Faina de porumb este un malai foarte fin, curatat si procesat mecanic. Produs este de calitate superioara, fara gluten in mod natural. Se foloseste pentru a obtine mamaliga traditionala Bramata.
Faina de porumb (malaiul) este obtinuta din porumb bio atent selectionat, curatat mecanic si macinat prin tehnologii controlate. Porumbul a fost adus in Europa odata cu descoperirea Americii. Are numeroase calitati nutritive si poate fi macinat cu diferite granulatii. Malaiul obtinut din porumb se foloseste pentru mamaliga, in prepararea pastelor tip gnocchi, sau a altor produse de panificatie.
Modalitate de preparare: pentru 1 kg de malai se recomanda folosirea a 4 litri de apa si 1-2 linguri de sare grunjoasa (sau dupa gust). Se adauga sarea in apa rece si apoi, in ploaie, se adauga malaiul, amestecand rapid pentru a nu se forma cocoloase. Dupa cca 40 minute, se rastoarna mamaliga pe un fund de lemn.
Ingrediente: * Faina de porumb bio.
*din agricultura ecologica.
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1440kj / 340kcal
Grasimi: 1g (din care grasimi saturate 0,24g),
Carbohidrati: 74g (din care zaharuri 0,64g),
Proteine: 6,6g,
Fibre: 4,1g,
Sare: 0,147g.
Mod de pastrare: A se pastra in loc uscat si racoros, departe de surse de caldura si lumina. Dupa deschidere, se va pastra in loc uscat si racoros.
Nu există recenzii până acum.