Descriere
Hrisca este o cereala cu o mare valoare energetica si nutritiva, usor digerabila de catre organism.
Potrivit pentru cei care au intoleranta la gluten si pentru cei care sufera de boala celiaca, dar, de asemenea, pentru cei care doresc sa incerce ceva nou si special. Specialitate din faina de hrisca fara gluten.
Ingrediente: *Faina bio de hrisca, apa.*ingrediente din agricultura biologica.
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1722 kj / 406 kcal.
Grasimi: 2,0g (din care grasimi saturate 0,3g),
Carbohidrati: 84g (din care zaharuri 0,4g)
Fibre: 2,0g,
Proteine: 12g,
Sare: 0g.
Mod de preparare: Pastele se fierb in apa din abundenta, se scurg si apoi se trec printr-un jet de apa rece pentru a intrerupe fierberea. Timp de fierbere: 2-3 minute.
Caracteristici:
Fara gluten,
Vegan,
Uscate la temperatura scazuta.
Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.
Nu există recenzii până acum.