Produse Akoma din oferta BioAleea

Akoma Skincare unturi si uleiuri naturale, certificate organic.

Akoma lucreaza cu cooperativele din Ghana. Acestea prelucreaza si produc unt de shea brut, ulei de palmier, ulei de nuca de cocos, unt de cacao si produse de sapun negru.

De la inceputul procesului de productie, pana la momentul in care utilizati unul dintre produsele lor fabuloase, puteti fi multumit ca ei s-au gandit la lucratorii lor, la mediul inconjurator si la fiecare pas.

Sunt folosite metode de productie traditionale. Acestea nu dauneaza mediului, astfel producand 100% produse ecologice. Ecosistemul local nu este deranjat. Untul de shea brut si sapunul negru sunt certificate Fairtrade, ceea ce inseamna ca toti muncitorii sunt platiti la un pret corect. Untul de shea brut este, de asemenea, certificat organic. Toate celelalte produse sunt organice si echitabil tranzactionate.

Toate produsele Akoma de ingrijire a pielii sunt de cea mai inalta calitate.

Ingredientele pure din plante folosite au fost alese special pentru proprietatile lor naturale de vindecare. Ele ofera un minunat sentiment de confort si lux produselelor. Va puteti bucura de folosirea minunatelor produse Akoma zi de zi.

Alegerea produselor de la Akoma va ajuta sa imbunatatiti viata tuturor celor care lucreaza in cooperativele lor Fairtrade. Misiunea lor este sa va ajute sa schimbati un milion de vieti in bine.

Afisati filtrele

Afișez toate cele 10 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 10 rezultate