Produse Bio:Vegane Skinfood din oferta BioAleea

BIO:VEGANE aduce in cosmetice vegane superalimentele din bucatarie in baie.

BIO:VÉGANE SKINFOOD inseamna o “nutritie” sanatoasa pentru ten, bazata pe superalimente. 100% cosmetice naturale. 100% certificate vegan. 100% certificate Natrue.

Ingredientele din aceste cosmetice vegane sunt combinate perfect cu superalimente organice extrem de eficiente, pentru a asigura ingrijire dedicata pentru toate tipurile de ten. Toate au o textura placuta, ce intra usor in piele si lasa un parfum delicat placut. Scopul lor este de a reda echilibrul si aspectul sanatos tenului.

Produsele BIO:VEGANE SKINFOOD sunt:

  • produse fara parafina, parabeni, siliconi, parfumuri sintetice, coloranti, gluten, lactoza
  • 100% vegane si cruelty free
  • certificate NATRUE
  • produse exclusiv in Germania

Toate cosmeticele BIO:VÉGANE SKINFOOD sunt inregistrate la Vegan Society London. Astfel puteti fi siguri ca folositi produse cosmetice naturale vegane ce nu contin si nu se produc cu ingrediente de provenienta animala.

De la idee la produsul final, totul este creat in sediul BCG din Baden-Baden Germania. Produsele sunt create de propria echipa de cercetatori si dezvoltatori, cu o experienta vasta in domeniul cosmeticelor naturale. Astfel s-a obtinut formula optima ce pune in valoarea super ingredientele din superalimente.

Produsele BIO:VEGANE inseamna calitate inalta combinata cu eficienta inalta. Toate aceste cosmetice vegane sunt produse si controlate dupa standardele GMP. Ingredientele active sunt obtinute din agricultura ecologica controlata si sustenabila, acolo unde este posibil. Calitatea lor este strict controlata in propriul laborator.

Alege din gama de cosmetice bio vegane superalimentul ce se potriveste tenului tau sau combina aceste super ingrediente: Papaya si acizi AHA, Canepa, Acai sau Ceai Verde.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 23 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 23 de rezultate