Produse Huangjisoo din oferta BioAleea

Huangjisoo este o companie specializata in cosmetice coreene de inalta calitate.

Huangjisoo include in produsele sale extracte din plante naturale si organice de cea mai inalta calitate. A fost infiintata din dragoste pentru cei apropiati si ofera cosmetice coreene cat mai pure si delicate.

Cum a inceput povestea:

Cand Dr. Huang (fondatoarea) a descoperit ca mama eisuferea de psoriazis si eczeme, a inceput cercetarea pentru a descoperi cele mai potrivite produse de ingrijire pentru pielea ei. Mama ei a incercat multe produse de ingrijire a pielii, dar fara succes.

Pentru a gasi un tratament Dr. Huang a calatorit in jurul lumii pentru a studia diferite plante. Folosind extractele botanice descoperite a creat o gama de cosmetice coreene non toxice.

Dupa utilizarea produselor create mama ei nu a mai avut nevoie de tratamente cu steroizi.

Dr. Huang este profund preocupata de esenta frumusetii. Ea a vrut sa creeze o gama de ingrijire a pielii bazata pe natura. Retetele ei contin ingredientele cele mai bune ce stimuleaza puterea naturala a pielii.

Huangjisoo garanteaza puritatea fiecarui produs. Sunt folosite ingrediente naturale si organice de cea mai inalta calitate, certificate EWG.

Filozofia Huangjisoo in procesul de productie este bazata pe simbioza dintre om si natura.

Descopera aici gama de masti de fata tip servetel, gandite pentru toate tipurile de ten. Fie ca vorbim de un ten sensibil sau problematic, sigur vei gasi masca de fata potrivita.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.