Produse Madara din oferta BioAleea

Madara Cosmetice Bio

Gama de cosmetice Madara a luat fiinta in anul 2006 in Letonia. Reprezinta pasiunea a patru tinere pentru un stil de viata sanatos. Madara este si numele unei plante misterioase cu parfum delicat care creste de sute de ani pe pajistile baltice.

Produsele cosmetice Madara sunt complet naturale si certificate bio Ecocert. Intreaga gama de produse Madara a fost creata fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara parabeni, fara uleiuri minerale, fara propylen glycol (PEG) sau alte ingrediente artificiale.

Cosmeticele Madara au la baza plante baltice. In perioada scurta a verilor nordice, acestea au o concentratie ridicata de elemente active, fiind in momentul de eflorescenta. Astfel sunt mai puternice si eficiente.

Te invitam sa alegi din catalocul BioAleea o gama variata de cosmetice Madara pentru adulti si copii. Gama cuprinde: sapunuri bio, gel de dus bio, deodorant bio, creme de fata bio, crema antiage bio, creme de corp bio, sampon bio, balsam de par bio, crema protectoare bebelusi.

Filozofia Madara: Credem ca cele mai bune tratamente pentru piele sunt cele care patrund mai adanc decat pielea. Nu doar ca sa ne faca sa aratam mai bine, ci sa ne faca sa ne simtim si sa actionam mai bine. Este grija pentru bunastarea noastra si respectul de sine. Grija pentru alegerile pe care le facem, valorile pe care le respectam. Grija pentru amprenta pe care o lasam asupra mediului inconjurator.

Pentru popoarele nordice, ceea ce avem pe interior este mai important decat aspectul exterior. Acesta este si motivul pentru care insistam pe ingrediente cu adevarat eficiente, ambalaje prietenoase cu mediul, grija, pasiune si respect. Pentru ca o inima radianta duce la o piele radianta.

Madara este luxul ingredientelor naturale pretioase, pure si crude, aduse la potentialul lor maxim.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 99 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 99 de rezultate