Produse Djeco din oferta BioAleea

Jucariile si jocurile Djeco sunt despre familie, creativitate si educatie.

Povestea Djeco incepe in 1954 cand Veronique Michel-Dales a pus bazele unei mici firme care creea diverse jucarii si jocuri educative. Jocurile Djeco sunt distractive, inteligente si educative in acelasi timp contribuind la dezvoltarea copiilor. Jucariile companiei sunt atat de atractive incat in 1960 au castigat 4 Oscaruri pentru jucarii.

In 1986 compania a fost preluata si relansata de fiul lui Veronique, care cu o noua viziune si multa imaginatia a a adus la viata noi jucarii. Imaginatia lui nu are limita, adaugand mereu noi colectii in lumea jucariilor si jocurilor Djeco.

Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectie au intrat jocuri de carti si boardgames. Gama s-a marit si au aparut seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 1144 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 1144 de rezultate