Produse Egmont Toys din oferta BioAleea

Egmont Toys jucarii educative inedite

Egmont Toys este un producator Belgian de jucarii infintat in 1994. Acesta are o gama variata de produse de la jucarii din lemn, metal, rachita, materiale textile, jucarii moi pana la obiecte decorative pentru copii de la 0 la 10 ani sau chiar mai mult. Sunt jucarii originale, lucrate manual, de o calitate exceptionala si la preturi rezonabile. Jocul si caracterul educativ al acestor jucarii sunt un aspect important in dezvoltarea si proiectarea jucariilor produse de Egmont Toys. Acestia isi doresc prin jucariile comercializate sa ofere copiilor momente de joaca minunate si sa stimuleze si sa dezvolte caracterul copiilor.

La dezvoltarea jucariilor valoarea adusa jocului este pusa pe primul loc. Jucariile trebuie sa stimuleze curiozitatea copiilor si sa-l ajute sa-si dezvolte o lume de vis. Desenul, pictura, asamblarea, constructia si jocul de-a teatrul de papusi vor ajuta la dezvoltarea armoniaoasa a copiilor.

Egmond Toys se preocupa constant de siguranta si calitatea jucariilor sale. Astfel toate jucariile lor sunt testate si produse in conformitate cu reglementarile international de siguranta (reglementari UE). Testele sunt realizate in cadrul institutiilor specializate si independente.

Producatorul incearca sa reduca pe cat posibil impactul produselor sale asupra mediului inconjurator. Toate materialele sunt alese astfel incat acestea sa aiba un impact cat mai redus asupra mediului.

Alege jucariile educative de la Egmont Toys potrivite puiului tau din oferta noastra.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 298 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 298 de rezultate