Produse Essentiq din oferta BioAleea

Essentiq cosmetice naturale fara alergeni

Essentiq este rezultatul unei pasiuni comune pentru cosmetice naturale a trei antreprenori ce au dorit si doresc in continuare sa foloseasca tainele stramosilor in prepararea cosmeticelor naturale. Tanja, Tine si Blaz au un trecut diferit insa calea lor s-a intersectat si au pus bazele firmei.

Ce i-a determinat sa fondeze Essentiq?

Tanja – dermatita atopica de care sufera de la 4 ani, si tratamentul indelungat cu corticosteroizi, urmat de nasterea fiului, care si acesta a fost diagnosticat cu dermatita atopica.
Tine – pasiunea pentru plante dobandita de la bunicul lui, un renumit farmacist si inovator in lumea farmaceutica din Slovenia.
Blaz – pasiunea pentru natura si frumusetile acesteia, transpusa in designul produselor.
ESSENTIQ = produse naturale si organice, care sunt un rezultat al cunostințelor traditionale consolidate cu concepte inovatoare moderne.

Proprietatile cosmeticelor lor natural-organice:

  • contin 98-99% ingrediente naturale
  • majoritatea produselor nu contin parfum, iar cele ce contin au un parfum hipoalergenic (maxim 0.3% din total ingrediente)
  • gelurile de dus si gelul facial nu contin sulfati, nici macar coco-sulfati, fiind inlocuit de surfactanti vegetali foarte delicati; produsele ofera astfel un grad mare de hidratare al pielii si se pot folosi si de catre cele mai sensibile persoane
  • toate produsele sunt Vegane si Cruelty Free
  • majoritatea produselor nu contin gluten (exceptie samponul pentru par normal si gelul de dus Kids Aloe Vera & Ovaz)

Produsele NU CONTIN in componenta sulfati, PEG (polietilenglicol), EO (etoxilat), coloranti sintetici, uleiuri minerale, siliconi, fenoxietanol, ftalati.

Valorile companiei:

(1) Dezvoltam produse naturale si organice de inalta calitate.
(2) Actionam responsabil social.
(3) Respectam mediul si lucram in armonie cu el.
(4) Construim afacerea pe incredere si onestitate.
(5) Ascultam fiecare voce a clientilor.

Gama Essentiq este formata din cosmetice naturale pentru ingrijirea tenului, geluri de dus pentru copii si adulti, sampoane si parfumuri ambientale.

Gasiti toate produsele cosmetice bio si naturale in cadrul magazinului BioAleea.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 51 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 51 de rezultate