Produse Sophie la Girafe Vulli din oferta BioAleea

Sophie la Girafe sau Girafa Sophie sau simplu Sophie

Girafa Sophie o jucarie ce nu trebuie sa ii lipseasca celui mic, s-a nascut in ziua de 25 mai 1961, de ziua Sfintei Sofia, de unde si numele.

In acele vremuri, singurele jucarii sub forma de animale erau reprezentate numai de animale domestice sau de ferma.

Astfel ca, intr-o zi in Franta, domnul Rampeau, specialist in confectionarea jucariilor prin prelucrarea cauciucului natural, are ideea de a concepe o jucarie girafa. O astfel de figura exotica avea sa fie o noutate absoluta pe piata jucariilor. Marimea si forma girafei o transformau in jucaria ideala pentru a fi tinuta de mainile micute ale bebelusilor.

Imediat girafa Sophie a devenit un succes. Tinerele mamici si-au dat seama ca jucaria este indispensabila pentru bebelusi lor. In perioada aparitiei primilor dintisori, girafa Sophie era prietenul de nadejde!

Faima girafei s-a raspandit imediat ‘din gura-n gura’. In Europa, generatii intregi de copii aveau sa fie incantati de sunetul scos de Sophie ori de cate ori o apasau pe burtica sau pe cap. Compania Vulli situata in Rumilly, regiunea franceza Haute-Savoie pastreaza cu sfintenie secretul fabricarii acestei jucarii-fenomen. Si in zilele noastre, Sophie este fabricata in mod traditional. Procesul de confectionare implica mai mult de 14 operatiuni manuale.

Girafa Sophie este fabricata din cauciuc 100% natural, extras din seva arborelui de Hevea din Malaezia. Acest cauciuc natural este moale, elastic, rezistent la apa, fara miros urat si placut la atingere.

Sophie este jucaria care a rezistat in aceasi forma timpului si este la fel de indragita de copii.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 23 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 23 de rezultate