Produse La Finestra Sul Cielo din oferta BioAleea

La Finestra sul Cielo – alimente bio din 1978

Infiintata in 1978 La Finestra sul Cielo este un important producator de alimente bio. Ei se concentreaza in special pe intoleranta alimentara, macrobiotice si alimente vegane.
Datorita pasiunii si muncii lor grele, produsele au devenit un punct de referinta pe piata alimentelor ecologice si continua sa castige increderea tot mai multor clienti.

Datorita experientei vaste si know-how, se concentreaza in special pe compozitia produselor. Aplica controale stricte de calitate si selecteaza atent materia prima. Principiul lor este: pentru ca a fi organic nu este suficient pentru a face un produs complet bun.

Cand vezi produsele lor stii ca poti fi sigur ca nu contin ingrediente precum zahar, gluten, lapte si derivate. Acestea sunt produse pentru bunastarea si placerea ta. Gama de produse este axata in special pe produse speciale. Produsele La Finestra se adreseaza persoanelor cu diverse intolerante alimentare si produse vegane.

Va invitam sa alegeti in cadrul magazinului BioAleea dintr-o gama variata de paste bio, biscuiti bio fara zahar, ulei de masline bio, produse bio fara gluten, produse bio fara lactoza si produse bio fara zahar.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 64 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 64 de rezultate