Produse Natracare din oferta BioAleea

Natracare absorbante prietenoase cu mediul

Natracare absorbante au aparut odata cu primul semnal de alarma cu privire la impactul poluarii realizat de industria de produse de igiena intima. Gama de produse de igiena intima pentru femei intruneste cele mai inalte standarde de protectie a mediului inconjurator si biodegradabilitate. Ei au folosit pentru prima data in produsele de igiena intima bioplastic, obtinut din amidon si absorbanti pe baza de zahar. Materialele sintetice derivate din compusi petrolieri, ingrediente sintetice sau chimice, aditivi iritanti si conservanti, au fost astfel inlocuiti in produsele de igiena intima cu materiale celulozice 100% fara clor. Toate produsele sunt minim 95% biodegradabile.

De ce sa alegi Natracare absorbante si tampoane?

Pentru ca produsele nu contin plastic, materiale alergenice, chimicale, clorina. Sunt produse din materiale naturale, ce absorb in mod natural, permit pielii sa respire si sunt impermeabile. Sunt in mod natural hipoalergenice, reducand riscul iritatiilor si eczemelor. Se foloseste bumbac 100% certificat organic.

Produsele sunt certificate organic Soil Association, Vegetarian Society Vegan Approved, Nordic Swan Ecolabel, USDA Biobased, Made Safe Certified

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 24 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 24 de rezultate