Produse New Zealand Manuka Group din oferta BioAleea

New Zealand Manuka Group ofera miere de Manuka autentica din Noua Zeelanda

Phil Caskey a infiintat prima companie din Noua Zeelanda specializata in miere de Manuka in 1996. El a dezvoltat sistemul recunoscut global de puritate si calitate a mierii de Manuka UMF®

In 2012 a inceput sa colaboreze cu proprietarii de teren din zona Māori si cu apicultorii pentru a readuce adevarata valoare mierii de Manuka si a sustine o apicultura etica si corecta.

Mierea de Manuka este originala din Noua Zeelanda si este obtinuta in urma polinizarii copacului de Manuka, de peste 7000 stupi de albine.

De ce sa alegi produsele New Zealand Manuka Group?

  • ofera miere de Manuka autentica si produse autentice din Noua Zeelanda
  • originea din East Cape asigura mierii concentratiile mult dorite de compusi antibacterieni, datorita florei salbatice si nepoluate a regiunii
  • mierea este recoltata in mod sustenabil
  • este un produs Fair Trade Partnership
  • mierea este riguros testata si este conforma cu standardere guvernului Noii Zeelande si certificata de institutii de top

Printre marcile companiei se numara Melora si Manuka Lab – gama premium. Diferenta dintre cele doua este zona de recoltare a mierii. Mierea din produsele Manuka Lab este recoltata din zona greu accesibile de catre om.

Produsele companiei includ mierea de Manuka si uleiul de Manuka. Cele doua au fost incluse in mod inovativ intr-o gama de cosmetice naturala pentru iubitorii acestui produs.

Cosmeticele Melora au la baza doua ingrediente active: mierea de Manuka si uleiul de Manuka. In plus, cosmeticele Manuka Lab au incluse uleiul de Tea Tree.

Descoperiti mai jos minunatele produse cu miere de Manuka autentica din Noua Zeelanda.

Afisati filtrele

Afișez toate cele 5 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 5 rezultate