Produse NN Cosmetics din oferta BioAleea

NN Cosmetics – cosmetice naturale, blande cu pielea

Produsele din gama NN Cosmetics contin substante active incluse in formula naturala a pielii, pe care le recunoaste ca fiind ale sale si le accepta in compozitia sa moleculara.

Retetele cosmetice au luat nastere in anii ’40. Atunci, folosind doar ingrediente naturale si pornind de la reactiile chimice care au loc in interiorul celulelor pielii, farmacista Maria Ardelean a creat o serie de creme. Acestea, pentru prima oara, nu urmareau sa adauge nicio substanta straina compozitiei moleculare a pielii. Ci doar sa ii redea hrana si nutrientii pe care ii pierde in lupta cu provocarile de zi cu zi.

Dupa mai bine de 60 de ani petrecuti in laborator, Maria Ardelean a ajuns la convingerea ca secretul unei pieli frumoase e mai simplu decat ne fac sa credem mirajele industriei de frumusete.

In ianuarie 2014, fiica ei, Christina Hesse si partenera sa, Suzana Vasilescu au creat NN Cosmetics. Au preluat vechile retete gandite de celebra farmacista si le-au adaptat noilor provocari. Poluarea, stresul, o dieta din ce in ce mai dezechilibrata – toti acestia sunt factori care slabesc puterea frumusetii tale a se regenera. Bazate pe aceleasi ingrediente naturale, produsele NN reconcentreaza ingrijirea naturala care exista de mii de ani in formule potrivite pentru nevoile societatii de azi.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 26 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 26 de rezultate