Produse Nuca Organic din oferta BioAleea

Nuca Organic Cosmetice Romanesti – Frumusete fara compromisuri! 

Gama de cosmetice romanesti Nuca Organic a pornit din dorinta de a avea o piele sanatoasa ingrijita natural. Adica fara substante chimice dure, ci doar cu produse organice, sigure, care sa-i redea frumusetea naturala.

Corina, fondatoarea Nuca Organci a decis sa creeze o linie de cosmetice romanesti handmade, de origine 100% naturala, fara nici un strop sintetic. Sunt special concepute pentru a hrani si proteja sanatatea pielii si a corpului.

Ingredientele folosite in formularea retetelor au fost atent alese dupa multi ani de cercetari. S-a urmarit imbinarea proprietatilor fiecaruia incat sa se obtina produse de ingrijire care sa respecte fiziologia pielii si sa ii mentina echilibrul.

Fiecare produs Nuca Organic creat este o formula complexa plina de ingrediente concentrate in principii active, pentru a oferi eficienta maxima. Fara nici un strop artificial!

Pentru a oferi produselor substante active de o calitate superioara au fost alese uleiurile presate la rece, obtinute din culturi ecologice, pentru a-si pastra toate proprietatile nutritive. In timp ce extractele, vitaminele si antioxidantii din compozitii au puritate inalta, cu o concentratie mare de principii active, ceea ce ofera o actiune mai intensa.

Astfel imbinand toate aceste idei si ingrediente a aparut gama de cosmetice romanesti Nuca Organic. Nuca inseamna frumusete fara compromisuri.

Descopera aici produsele premium de ingrijire cu ingrediente naturale, produse cu mandrie in Romania.

Afisati filtrele

Afișez toate cele 6 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 6 rezultate