Produse Orbimed din oferta BioAleea

Orbimed Meine Mundgesunde igiena orala bio

Orbimed ofera produse natural organice de igiena orala bio. Pasta de dinti naturala este creata dupa o reteta inovativa, fiind imbogatita cu vitamina B12. Nu doar produsele sunt naturale, ci si ambalajul este din bioplastic (trestie de zahar).

Compania a fost fondata in Tapfheim, Germania de Bettina si Michael, care au identificat grave probleme in ingiena orala mai ales la copii si adolescenti. Impreuna cu Rainer, un tehnician cosmetolog au dezvoltat reteta pentru aceste produse naturale de igiena orala bio.

ORBIMED = OR (oral, gura) + BI (bio) + MED (efect medicinal)

Pasta de dinti naturala contine doar ingrediente din natura si componente provenite din plante. Ingredientele utilizate sunt in cantitati strict necesare pentru a oferi efectul dorit. Pastele de dinti Orbimed ofera protectie impotriva cariilor, paradontozei, previn formarea tartrului si reduc inflamatia gingivala.

Principalele ingrediente active sunt curcuma (reduce inflamatia gingivala si sangerarile, are un usor efect abraziv) si uleiul de cocos (lupta eficient impotriva bacteriilor care duc la aparitia cariilor).

Toate produsele sunt vegane (nu contin ingrediente de origine animala) si nu sunt testate pe animale.

Toate produsele Orbimed sunt 100% naturale, de la ingrediente pana la ambalaj!

Ce este mai important pentru voi? Sanatatea. Iar aceasta incepe cu ingrijirea orala. De ce? Pentru ca prin cavitatea bucala ingeram o groaza de substante nocive, asa ca atentie la ingredientele din produsele tale de ingrijire orala!

Afisati filtrele

Afișez toate cele 8 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 8 rezultate