Produse Planeta Organica din oferta BioAleea

Planeta Organica – Cosmetice cu ingrediente active Vegane

Produsele cosmetice naturale Planeta Organica se bazeaza pe retete traditionale si ritualuri de frumusete adunate din intreaga lume. Echipa de dezvoltare a produselor aduna informatii din cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a gasi cele mai bune si eficiente ingrediente.

Plantele sunt culese direct din mediul salbatic pentru a obtine extracte la o concentratie maxima de ingrediente active. In retete sunt folosite peste 500 extracte de plante si uleiuri esentiale organice.

Colectia Skin Super Good de cosmetice naturale este special conceputa pentru a hrani pielea si a-i mentine sanatatea. Are la baza fructe suculente, legume cu efect detox si superalimente. Contine ingrediente cu o concentratie maxima de nutrienti, aduse din toata lumea. Gelurile de dus contin un surfactant natural si hipoalergenic, nucile de sapun din India.

Ingredientele active sunt cultivate ecologic si recoltate manual.

Intreaga linie este certificata vegan ceea ce confirma ca nu exista ingrediente sau aditivi de origine animala in produse. Contin minim 95% ingrediente naturale. Gama nu contine: SLS, parabeni, gluten.

Alege produsele Planeta Organica care ti se potrivesc din oferta BioAleea.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 21 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 21 de rezultate