Produse Republica Bio din oferta BioAleea

Republica Bio ulei de cocos, superalimente, miere eco

Republica Bio este cunoscuta de lume pentru cel mai bun ulei de cocos ecologic de la noi.

Lansat in 2015 uleiul de cocos a ajuns sa fie un etalon al calitatii in ceea ce priveste acest produs cu proprietati minunate. Uleiul de cocos este ideal atat pentru prepararea unor mancaruri delicioase, dar si pentru ingrijirea pielii.

In 2017 Republica Bio lansat gama de suplimente ecologice. Sunt probabil cele mai curate suplimente nutritive pe care le vei gasi in tara. Acestea sunt produse in Germania, analizate in laboratoare din Germania, din ingrediente naturale provenite exclusiv de la ferme certificate ecologic din zone nepoluate ale lumii. Prezinta urmatoarele certificari VEGAN, RAW, ECOLOGIC, NON-GMO, FARA GLUTEN, FARA LACTOZA, FARA FRUCTOZA, NEIRADIAT.

Tot in 2017 se lanseaza si o gama de miere ecologica. Mierea ecologica este din Transilvania, de la un artizan apicultor roman. Mai presus de gustul desavarsit din fiecare borcan, mierea lor detine toate certificarile, testele si analizele obligatorii pentru fiecare produs care poarta marca Republica BIO. In plus, acestea au fost testate la un cunoscut laborator din Germania si la Institutul Apicol din Bucuresti. De ce? Pentru ca sa fie absolut siguri ca mierea lor nu contine reziduuri care se intalnesc in mierea necertificata ecologic: metale grele, pesticide, antibiotice. Iar Insitutul Apicol din Bucuresti a certificat ca mierea lor este adevarata, nefalsificata, si ca nu contine zahar sau glucoza adăugate.

Cea mai noua gama este cea SuperFoods Republica Bio, superalimente atent alese pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

Toate le vei gasi pe BioAleea.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 23 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 23 de rezultate