Produse Small Foot din oferta BioAleea

Small Foot jucarii educative din lemn cu traditie inca din anii ’80

Small Foot a inceput sa produca obiecte din lemn inca din 1988, iar in 1995 se decid sa abordeze sectorul de jucarii educative din lemn. Initial firma purta numele familie fondatoare Legler, insa in 2002 cand s-a nascut fetita lui Ingo Legler s-a nascuta brandul Small Foot. Logolul este chiar amprenta piciorului fetitei acestuia.

Compania isi doreste sa se concentreze pe aspectul pedagogic al jucariilor si pe metoda de invatare prin joaca a copiilor. Designul jucariilor educative din lemn este asa gandit incat sa fie sigur pentru cei mici. Scopul lor este de a face din copilarie cea mai placuta perioada din viata si de a crea experiente de joaca noi si unice.

Small Foot jucarii educative din lemn inseamna:

Fara griji, nu doar sigure – siguranta jucariilor este datoria lor si are ca scop lipsa grijilor pentru parinti. Jucariile sunt certificate cu mult peste cerintele legale. Astfel timpul de joaca este plin de distractie si nu de griji.

Joaca si educatie prin joaca – copii invata cele mai importante lectii despre viata prin joaca. Jucariile lor vin cu sprijin in aceasta directie. Cu un design sofisticat, ghidat de o abordare pedagogica, totul se rezuma la joaca si educatie prin joaca.

Responsabilitate pentru mediul inconjurator – garanteaza un bun echilibru ecologic, datorita durabilitatii jucariilor dar si a lemnului folosit. Acesta provine din paduri sustenabile. Astfel ei se asigura ca natura ramane asa cum trebuie si pentru generatiile ce urmeaza.

Lemn – materialul preferat – natural, regenerabil, maleabil. Este materialul ideal pentru mainile copiilor, creat de natura.

Certificari/parteneriate: FSC®, ICTI, TÜVRheinland

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.