Produse Solara Officina Naturae din oferta BioAleea

Solara detergenti bio cu surfactanti din 100% surse naturale fara conservanti si fosfati

Gama de detergenti bio/ eco Solara de la Officina Naturae (Italia), bazati pe surfactanti din 100% surse naturale, utilizeaza limitat uleiul de cocos sau palmier.

Caracteristici ale acestor detergenti ecologici:

Formula concentrata – detergentii bio Solara sunt foarte concentrati, oferind mai multe utilizari decat un detergent conventional.
Nu contin – ingrediente petrochimice, de provenienta animala, SLS, SLES, coloranti, agenti de decolorare, conservanti sintetici, fosfati.
Certificari – gama de detergenti eco bio Solara este certificata ICEA Eco Organic Detergent. Produsele care vin in contact cu piele sunt testate dermatologic si pentru nichel.

Respect pentru animale – toate produsele naturale Solara respecta standardele Vegan OK si nu sunt testate pe animale.
Lant de productie scurt – detergentii naturali Solara contin surfactanti vegetali, din materie prima procurata din vecinatatea fabriciii, cu impact scazut asupra mediului datorita modului de procesare si transportare.

Ambalaj prietenos cu mediul – detergenti bio Solara sunt ambalati in recipiente cu design eco, obtinute din „polietilen verde” din plante, reducand astfel gradul de poluare si emisie de CO2. Plasticul bio este reciclabil.

Intra si tu in lumea Solara alaturi de BioAleea.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 32 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 32 de rezultate