Produse Wedderspoon din oferta BioAleea

Wedderspoon Miere de Manuka din Noua Zeelanda

Mierea de Manuka Wedderspoon provinde din nordul si sudul insulei Noua Zeelanda. Aici partenerii lor apicultori au grija de stupii pentru recoltare. Mierea lor Manuka este produsa folosind un proces de amestecare raw. Se obtine astfel o textura cremoasa si se mentin toate proprietatile naturale benefice sanatatii ale acestui superaliment. Toata mierea de Manuka este recoltata, ambalata si etichetata in Noua Zeelanda. Asa se asigura ca respecta cele mai inalte standarde de calitate si autenticitate.

Wedderspoon miere de Manuka poarta cu mandrie licenta FernMark. FernMark reprezinta recunoasterea oficiala a rolului de ambasador al povestii din Noua Zeelanda si serveste ca o verificare terta a faptului ca produsele lor sunt autentice din Noua Zeelanda.

Mierea lor este certificata Safe Quality Food si Glyphosate Residue Free. Nu contine antibiotice, glifosat, pesticide si organisme modificate genetic.

Copacul de Manuka, ruda cu Tea Tree creste abundent in toata Noua Zeelanda, cateodata pe teren accidentat si izolat. Stupii de albine sunt plasati in zonele unde creste copacul pentru a obtine mult apreciata miere de Manuka.

Mierea de Manuka este un superaliment complex, putand fi consumat ca atare, la micul dejun, in combinatie cu alte alimente, in cosmetica, ca energizant sau tonic.

Afisati filtrele

Afișez toate cele 7 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 7 rezultate