Produse Weleda din oferta BioAleea

Weleda – In armonie cu omul si natura, inca din 1921

Alegeti din vasta gama de produse Weleda: creme, geluri de dus, sampoane, deodorante, paste de dinti si gama Weleda baby ce are pareri bune din partea mamicilor.

Weleda este un pionier si un producator global de cosmetice naturale holistice. Acestia produc si produse farmaceutice antropozofice ce aduc oamenilor vindecarea, bunastarea si vitalitatea.

Weleda are trei sedii principale: Arlesheim Elvetia, Huningue Franta si Schwäbisch Gmünd de langa Stuttgart Germania. In aceste trei locuri se proceseaza peste 1.000 de materii prime naturale, obtinute in mod durabil. Peste 100 de produse cosmetice naturale, 10 produse dietetice si aproape 2.500 de medicamente sunt create tot aici. In procesul de fabricatie a produselor se urmaresc cele mai inalte standarde de calitate si utilizarea meticuloasa a resurselor. Aproape 78% din materiile prime provin din culturi organice sau biodinamice si din flora spontana controlata. Toate produsele au in compozitie exclusiv substante naturale. Se evita in mod constant conservantii artificiali si colorantii. Weleda se bucura de o reputatie excelenta in ce priveste calitatea, increderea si dezvoltarea durabila a afacerii.

De la fondarea compania a actionat responsabil din punct de vedere social, economic si de mediu in toate operatiunile sale. Acest lucru se intampla de la achizitia materiilor prime la productia, ambalarea si distributia de produse cosmetice si farmaceutice. Weleda creste de asemenea si plante medicinale si isi produce tincturile in laboratorul propriu, unde sunt procesate materii prime si prin distilare, extragere sau potentare. Desi unele dintre metodele lor s-au schimbat de-a lungul timpului, nu si-au tradat niciodata principiile si au ramas fideli fondatorilor si viziunii lor despre companie.

Gama de produse Weleda este certificata NaTrue. Majoritatea sunt vegane, insa exista si produse care contin materie prima de origine animala, precum ceara de albine, lanolina, lapte de capra, lactoza.

Afisati filtrele

Afișez toate cele 8 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 8 rezultate