Produse Yes Lubrifianti din oferta BioAleea

Yes lubrifianti naturali certificati pe baza de apa sau ulei, fara ingrediente daunatoare organismului.

Yes lubrifianti au aparut in 2003, cand doua prietene Susi Lennox si Sarah Brooks care au vrut sa creeze un produs pur si natural. Stiind de riscurile expunerii la compusi sintetici in produsele intime, ele au pornit cu gandul de a schimba ceva. Astfel au creat gama Yes de produse intime, fara iritanti, efecte adverse, dar eficiente. Lubrifiantii conventionali contin glicerina, siliconi, parabeni si propilen glicol, care mai ales in contact cu zona intima pot fi periculosi pentru organism. Dupa ani de cercetari in 2006 au aparut primele produse.

Stiati ca aproximativ 60% din produsele cosmetice care intra in contact cu pielea ajung in organism? Adaugati ca mucoasa zonei intime este si mai expusa la absorbtia acestora, avand in vedere ca nu are straturile de protectie ale pielii.

Femeile la menopauza, gravide, care alapteaza, care consuma antidepresive, iau anticonceptionale sau sunt stresate de cele mai multe ori au nevoie de lubrifianti. In plus exista un numar mare de cupluri care prefera utilizarea lubrifiantilor.

Noi recomandam sa utilizati Yes lubrifianti naturali deoarece:

  • nu contin ingrediente chimice
  • nu contin iritanti ai mucoasei zonei intime
  • contin ingrediente naturale, din plante
  • contin ingrediente benefice pentru mucoasa si piele
  • se simt bine pe piele si sunt eficiente
  • sunt ambalate intr-un mod elegant
  • sunt transparenti in ceea ce priveste ingredientele
  • sunt certificati Soil Association

Yes produse lubrifianti pe baza de apa sau ulei. Lubrifiantii naturali pe baza de apa au si rol de umectant si sunt compatibili cu prezervativele si cu jucariile sexuale. Lubrifiantii naturali pe baza de ulei nu se pot folosi cu acestea, insa se pot folosi si ca ulei de masaj. Nu rehidrateaza, pentru ca nu contin apa, dar ajuta tesutul uscat, iritat.

Tie care tip de lubrifiant natural Yes ti se potriveste?

Afisati filtrele

Afișez toate cele 3 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 3 rezultate