Cosmetice Bio

Cosmetice bio pentru un stil de viata sanatos!

Cand vorbim de un stil de viata sanatos ne gandim de cele mai multe ori la alimente bio, insa nu trebuie sa neglijam si partea de cosmetice organice. Pielea este cel mai mare organ al nostru, dar si bariera noastra fata de mediul inconjurator. Este important sa fim atenti la ce produse punem in contact cu pielea, deoarece aceasta absoarbe tot, iar ingredientele buna sau rele ajung in organism.

Ingredientele active din produsele organice sunt incorporate in cantitati considerabile. Nu exista componente precum siliconi sau compusi petrochimici care sa creeze o bariera pe suprafata pielii. Acesta este si motivul pentru care ingredientele active din cosmeticele bio patrund profund in piele si in timp duc la obtinerea efectului dorit.

La noi gasiti o selectie de cosmetice organice, cu ingrediente active ce aduc beneficii organismului. Majoritatea sunt certificate natural-organic de catre organisme de top. Avem si o mica selectie de cosmetice bio romanesti, care contin ingrediente naturale, dar si ingrediente din culturi ecologice certificate.

Afisati filtrele

Afișez 1–12 din 625 de rezultate