Absorbante Ultra Extra de noapte (3 picaturi) 12 buc

33,50 lei

Absorbante de noapte cu un strat absorbant natural, ultra subtiri, compacte si discrete. Forma cu aripioare in linie cu curbele naturale ale corpului pentru confort si usurinta miscarii.

Stoc epuizat

SKU: NC019 Categorie: Etichetă: Brand:

Descriere

Absorbante ultra extra de noapte Natracare cu un strat absorbant natural, ultra subtiri, compacte si discrete.

Forma cu aripioare in linie cu curbele naturale ale corpului pentru confort si usurinta miscarii.

Proprietati absorbante ultra extra de noapte Natracare:

– sunt in totalitate fara clor – inalbirea cu ajutorul clorului genereaza un produs secundar numit dioxina care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscuta ca o substanta cancerigena.
– nu sunt testate pe animale
– sunt biodegradabile (in proportie de 95% pana la 100%)
– nu contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.

Produsele Natracare sunt certificate organic SOIL ASSOCIATION

CE ESTE IAF SI CUM NE PUTEM PROTEJA?

IAF (Infectia Alergica la Femei) este o afectiune persistenta care nu raspunde la tratamentele conventionale pentru candidoza. Simptomele pot fi similare celor ale candidozei, dar spre deosebire de aceasta, nu este o infectie fungica. Simptomele pot fi: arsuri, usturimi, mancarimi, scurgeri albe. Ea este generata de o reactie, deseori datorata contactului pielii cu materiale sintetice sau cu chimicalele aflate in majoritatea produselor pt igiena intima obisnuite. Aceste simptome pot fi ameliorate si, pe termen lung, rezolvate prin folosirea exclusiva a produselor pt igiena intima, gen Natracare.

NATRACARE NU FOLOSESTE IN ABSORBANTE POLIACRILAT DEOARECE:

Absorbantele, protej-slipurile, tampoanele interne si scutecele de copii, conventionale, precum si cateva marci „asa zise naturale”, folosesc poliacrilat pentru a creste capacitatea de absorbtie a produselor lor.

Materialele super absorbante sunt imprastiate intr-un strat moale sau sunt incorporate intr-un strat air-laid comprimat care contine fibra moale, latex, adezivi acrilici si alte tipuri de adezivi.

S-au realizat studii care indica faptul ca vaporii eliberati de particulele saturate din poliacrilat super absorbant cauzeaza iritarea pielii.

Natracare NU foloseste poliacrilat, ci un material biodegradabil si non alergic fabricat din amidon.

De peste 15 ani, Natracare este marca de incredere a femeilor care vad sensul alegerii naturale a tampoanelor si absorbantelor pentru menstruatie. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc pe culturile de bumbac.

De ce absorbante organice si nu absorbante obisnuite?

Absorbantele obisnuite:

  • Contin azbest, care are rolul de a prelungi menstruatia
  • Sunt albite cu clor, clorul genereaza dioxina, care prezinta in ridicat risc cancerigen
  • Contin gelul care contine periculoasa bacterie Candida Albicans

De ce Natracare nu foloseste mai mult adeziv pentru absorbantele sale:

Tipul de adeziv folosit pentru produsele Natracare este acelasi tip de adeziv livrat catre majoritatea companiilor de abosrbante. De asemenea, adezivul este partea cea mai putin prietenoasa cu mediul, de aceea folosim strictul necesar pentru a pastra un raport optim intre stabilitatea produsului si biodegradabilitatea sa.

Datorita faptului ca folosim celuloza naturala in loc de plastic, exista o marja de eroare foarte fina pentru temperatura la care adezivul este aderent la material. Prea fierbinte si produsul devine foarte lipicios, prea rece iar acesta nu se va lipi. In cazul in care va regasiti in aceasta situatie, incalzirea absorbantului intre palme va incalzi adezivul suficient incat sa adere eficient la materialul textil. Pentu rezultate optime, lenjeria intima din bumbac este de preferat celei sintetice.

Vedeti intreaga gama de produse Natracare.

Producator

Tara de Origine

Ambalaj

Material

,

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Absorbante Ultra Extra de noapte (3 picaturi) 12 buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.