Burete blender pentru machiaj fara latex Benecos

22,50 lei

Burete blender pentru machiaj fara latex de la Benecos un accesoriu ideal pentru omogenizarea aspectului fondului de ten lichid.

Stoc epuizat

SKU: 94564 Categorie: Brand:

Descriere

Burete blender pentru machiaj fara latex de la Benecos un accesoriu ideal pentru omogenizarea aspectului fondului de ten lichid.

Burete ideal pentru a facilita aplicarea produselor de machiaj lichide sau cremoase, precum fondul de ten, corectorul, crema BB. Acesta distribuie uniform produsul de machiaj pe ten, chiar si in zonele mai greu accesibile precum coltul ochiului.

Aplicare facila si distributie uniforma.

Produsul are lungimea de 5,5 cm.

Mod de utilizare: La prima utilizare introduceti buretele sub jetul de apa si stoarceti-l bine pentru a inchide porii. Se foloseste umed. Aplicati produsul de machiaj dorit cu miscari circulare usoare. Se va spala dupa fiecare utilizare si se lasa la aerisit.

Producator

Tara de Origine

Ambalaj

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Burete blender pentru machiaj fara latex Benecos”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.