Burete natural de baie Caribbean marimea M

53,00 lei

Burete natural de baie Caribbean este un adevarat lux pentru piele. Curata delicat pielea si te ajuta sa te relaxezi.

Stoc epuizat

Descriere

Burete natural Caribbean este un adevarat lux pentru piele. Curata delicat pielea si te ajuta sa te relaxezi.

Burete natural extras din apele cele mai curate si mai pure ale marilor. Buretii naturali sunt cunoscuti drept “comorile aurii ale adancurilor” deoarece traiesc doar in apele pure.

Avand o structura celulara similara cu cea a matasii, senzatia pe care acestia o dau, atunci cand sunt folositi pe piele, este una cu adevarat matasoasa. Baia se transforma, in acest fel, intr-o experienta senzuala. Placerea asociata relaxarii devine la fel de importanta ca scopul practic al buretelui – acela e a curata cu delicatete chiar si cea mai fina si mai sensibila piele.

Disponibil si in varianta S.

Mod de utilizare: Buretele se clateste, dupa fiecare folosire, sub un jet de apa rece. Se lasa, apoi, sa se usuce, intr-un loc uscat. Buretele nu se clateste niciodata cu apa calda!

In cazul in care, de-a lungul folosirii, buretele isi modifica semnificativ consistenta, se intareste, poate fi tinut intr-o solutie cu bicarbonat de sodiu (in proportie de 2 linguri de bicarbonat la 1 litru de apa) timp de 10-30 de minute. Se clateste, apoi, cu apa rece din abundenta.

Dimensiuni: Aprox. 11cm x 11cm. Fiind un burete natural, dimensiunile pot varia usor +/-.

Förster’s Natural Products de la 1862 – Made in Germany
De trei generatii si de-a lungul a peste 150 de ani sunt producatori de accesorii naturale si bio foarte speciale. Perii, piepteni, manusi de masaj, toate produse manual cu multa daruire si pasiune nu doar pentru starea noastra de bine, ci si cu mult respect pentru natura.

Producator

Tara de Origine

Ambalaj

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Burete natural de baie Caribbean marimea M”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.