Pachet Zero Waste Sampon si Balsam CO.SO
Pachet Zero Waste Sampon si Balsam CO.SO

Pachet Zero Waste Sampon si Balsam CO.SO

90,00 lei

Alege pachetul CO.SO pentru un par sanatos si o Planeta mai verde! CO.SO sunt cosmetice solide Zero Waste. Nu sunt sapunuri!

(O recenzie client)

În stoc

💰 Ia-ma acasa si primesti 9 Puncte!

Descriere

Iti doresti o planeta mai curata si mai verde? CO.SO este raspunsul!

Un pas important este sa inlocuim treptat cosmeticele lichide ambalate in plastic cu varianta de cosmetice solide, ambalate in materiale reciclabile si reciclate, adica Zero Waste.

Alege acest pachet cu sampon solid si balsam de par CO.SO, iar pe langa binele pe care il faci Planetei beneficiezi si de un pret avantajos – REDUCERE DE 15%.

1 sampon sau balsam CO.SO = 300 ml produs lichid

Atentie! Produsele nu necesita clatire cu otet.

Pachetul Zero Waste contine:

Despre CO.SO – cosmetice FARA PLASTIC, sustenabile

CO.SO este un nou mode de a ne spala, cu grija pentru planeta noastra. Gama contine sampon solid, balsam de par solid, produse de curatare a fetei si geluri de dus solide.

De ce CO.SO?

  • sunt COsmetici SOlidi (cosmetice solide) fara plastic, cu respect pentru planeta, eliminand o parte din deseurile de plastic produse zilnic
  • sunt COsmetici SOstenibili (cosmetice sustenabile) cu respect pentru tine si pentru planeta
  • sunt COsmetici SOlidali (cosmetice solidare) deoarece contin ingrediente organice raw produse in Italia de mici fermieri si ambalate intr-o cooperativa sociala
  • sunt COsmetici SOcial (cosmetice sociale) ce se pot plimba cu tine oriunde, in excursii, la sala de sport, chiar si in avion

NU SUNT SAPUNURI! Sunt cosmetice solide reale, cu pH adaptat pielii si scalpului, cu formule mult gandite, cu ingrediente active naturale, cu proprietati benefice asupra corpului.

Sunt cosmetice solide foarte concentrate ce formeaza o spuma bogata in contact cu pielea si apa.

CO.SO sunt cosmetice solide create manual cu multa grija si atentie.

Producator

Tara de Origine

Ambalaj

Efect

, , , , ,

Tip Par

, , ,

  1. Sena Petrea (proprietar verificat)

    Sunt foarte încântată de pachetul cu șampon și balsam Co.So. Căutăm de mult timp produse zero este. Le-am gasit. Samponul face o spuma bogata si spăla foarte bine,iar balsamul hidrateaza părul fără să îl încarce. Se clatesc repede. Le-am luat in concediu,mi-a placut ca au ocupat foarte puțin spațiu. Se pot atârna,iar asta mi se pare genial pentru baia personală. Soțul se spală și el cu samponul si s-a declarat încântat. Recomand pachetul de produse cu șampon și balsam.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.