Perie machiaj cu dublu aplicator PRECISION BRUSH Madara
Perie machiaj cu dublu aplicator PRECISION BRUSH Madara

Perie machiaj cu dublu aplicator PRECISION BRUSH Madara

79,00 lei

Aceasta perie de machiaj cu dublu aplicator este un instrument performant in conturarea, cu precizie, a celor mai fine re-desenari ale sprancenelor.

💰 Ia-ma acasa si primesti 7 Puncte!
SKU: A2042M Categorie: Etichetă: Brand:

Descriere

Aceasta perie de machiaj cu dublu aplicator este un instrument performant in conturarea, cu precizie, a celor mai fine re-desenari ale sprancenelor.

Este excelenta si pentru conferirea unui plus substantial de volum.

Cele doua capete ale periei si modalitatile complementare de aplicare a pomadei pe care acestea le permit incurajeaza styling-ul versatil al sprancenelor.

Micuta perie cu peri tunsi oblic permite re-trasarea definirii sprancenei, precum si conferirea densitatii dorite.

Peria in spirala, cu peri mai aspri, si cu ajutorul produsului aplicat, poate stapani si fixa firele rebele. Aceasta este, de asemenea, peria ideala pentru gestionarea unor sprancene cu un pronuntat volum natural.

Duo-ul furnizeaza un nivel optim de precizie si control pentru sarcini care merg de la aplicarea discreta a produselor de make-up, trecand prin trasarea de linii precise, acolo unde machiajul o cere, si ajungand pana la estomparea contururilor realizate cu ajutorul creionului pentru ochi.

Peria este ideala pentru aplicarea pomadei pentru sprancene Madara. Drept truc pentru utilizarea sa cat mai eficienta, trebuie stiut faptul ca peria in spirala poate fi indoita si adaptata unghiului celui mai potrivit pentru obtinerea efectului cautat.

Peria este realizata din peri sintetici de inalta calitate, si este, deci, si 100% vegana.

Proprietatile perilor sintetici mai inseamna, in folosire, inclusiv ca acestia nu absorb din produsul utilizat. Odata peria curatata (cu putina apa si sapun, nimic mai mult), desigur, dupa fiecare utilizare, aceasta poate fi folosita pentru aplicarea unui cu totul alt tip de produs sau a unei nuante complet diferite de cel/cea precedent/precedenta.

Acest tip de peri prezinta, de asemenea, calitati excelente legate de durabilitate. Peria Madara cu dublu aplicator este, pe scurt, un accesoriu al trusei de machiaj care isi va dovedi utilitatea ani la rand si de care, odata incercat, nu ne vom mai putea dispensa.

Producator

Tara de Origine

Ambalaj

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Perie machiaj cu dublu aplicator PRECISION BRUSH Madara”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.