Piatra ponce naturala

25,00 lei

Piatra Ponce neagra formata pe cale naturala, prin prelucrarea pietrelor vulcanice. Obtinuta din curgerile racite de lava provenite din eruptiile vulcanice.

Stoc epuizat

SKU: 15201 Categorii: , Etichetă: Brand:

Descriere

Piatra Ponce naturala neagra este formata pe cale naturala, prin prelucrarea pietrelor vulcanice.

Piatra Ponce naturala se obtine din curgerile racite de lava provenite din eruptiile vulcanice. Aceste bucati de piatra se formeaza pe cale naturala.

Prin prelucrarea ulterioara a pietrelor vulcanice se obtin mici unicate, care datorita structurii si formei lor devin ideale pentru ingrijirea naturala a pielii.

Beneficii:

  • indeparteaza eficient calozitatile
  • straturile de piele ingrosata si intarita, in mod special cele din zona calcaielor, pot fi indepartate

Mod de utilizare: piatra trebuie doar umezita, iar apoi se poate freca usor pielea intarita sau ingrosata a picioarelor.

Förster’s Natural Products de la 1862 – Made in Germany
De trei generatii si de-a lungul a peste 150 de ani sunt producatori de accesorii naturale si bio foarte speciale. Perii, piepteni, manusi de masaj, toate produse manual cu multa daruire si pasiune nu doar pentru starea noastra de bine, ci si cu mult respect pentru natura.

Ambalaj

Producator

Tara de Origine

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Piatra ponce naturala”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.