Ulei esential bio Relaxant 10ml

31,00 lei

Uleiul esential bio Hildegard Sonnentor este un amestec de uleiuri esentiale naturale 100% pure si are efect linistitor, de eliberare, echilibrare si afrodisiac. 

Stoc epuizat

SKU: 28661 Categorie: Brand:

Descriere

Uleiul esential bio Hildegard Sonnentor este un amestec de uleiuri esentiale naturale 100% pure si are efect linistitor, de eliberare, echilibrare si afrodisiac. 

Ingrediente: mandarina, bergamota, ylang ylang si pin.

Produs conform standardului Non-Alimentar al ABG (Austria Bio Garantie) din Agricultura Ecologica. certificata si controlata de ABG.

Destinat pentru uz in incaperi. A nu se ingera.

Valabilitate: folositi in termen de 1 an de la prima deschidere.

ATENTIE: Lichid si vapori inflamabili. Poate provoca o reactie alergica cutanata. Cauzeaza iritarea pielii. Poate fi fatala daca este inghitita si intra caile respiratorii. Foarte toxic pentru organismele acvatice cu efecte pe termen lung. A se tine departe de caldura/ scantei / flacara deschisa / suprafete fierbinti. Nu fumati.
IN CAZUL INGHITIRII: Apelati la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau la un medic. Nu provocati varsaturi. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati recipientul intr-un loc bine ventilat.

Ambalaj

10 ml

Producator

Sonnentor

Tara de Origine

Austria

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esential bio Relaxant 10ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.