Shopping Cart

Cum comand

Cum comand?

Plasare comanda – direct pe site, pe e-mail sau telefonic. Comanda minima este de 30 lei. Sub aceasta valoare ne rezervam dreptul de a nu procesa comanda.

Comanda directa pe site:

  1. Autentificarea in contul dumneavoastra de utilizator (daca este cazul);
  2. Selectarea produselor si adaugarea lor in cosul de cumparaturi (in baza butoanelor dedicate);
  3. Numarul de bucati dintr-un anumit produs se poate selecta fie in momentul adaugarii in cos, sau direct din cos;
  4. In cadrul cosului de cumparaturi aveti posibilitatea de a introduce cuponul de reducere, in cazul in care detineti unul valid, pentru a va diminua valoarea totala de plata;
  5. Click pe butonul „La finalizare comanda” – unde trebuie sa introduceti informatiile necesare pentru finalizarea comenzii;
  6. Dupa introducerea adresei de livrare apar metodele de livrare, in functie de care se afiseaza si costul livrarii;
  7. Puteti opta pentru plata ramburs la livrare sau plata cu cardul online securizata;
  8. Dupa finalizarea comenzii, aceasta se transmite automat catre noi, iar dvs. primiti pe adresa de e-mail indicata un mesaj privind receptionarea acesteia.

Comanda pe e-mail sau telefonic:

Puteti plasa comanda fie pe e-mail sau telefonic, aceasta fiind preluata de un operator BioAleea. In momentul in care apelati la aceasta varianta dvs. trebuie sa ne comunicati datele de contact (nume, adresa facturare si livrare, telefon, adresa de e-mail valida) si comanda dvs. completa. Adresa de e-mail este necesara pentru a confirma procesarea comenzii plasate.

Trebuie sa va asigurati ca detaliile comenzii dumneavoastra sau orice alte informatii pe care ni le oferiti sunt corecte. Pe parcursul procesului de comanda, inainte de a plasa comanda, puteti verifica, modifica si corecta eventuale erori ce ar putea aparea, inclusiv sa revizuiti lista produselor comandate. Ne rezervam dreptul de a efectua verificari si de a va solicita date suplimentare inainte de a va accepta comanda.

Dupa ce ati plasat o comanda pe site, va vom trimite un e-mail de confirmare si de acceptare a comenzii, sau va va contacta telefonic un operator BioAleea pentru confirmare.

Cum platesc?

Va punem la dispozitie doua modalitati de plata.

  1. Plata in numerar (ramburs)

Costul total al comenzii, inclusiv costul transportului (daca este cazul) se vor achita reprezentatntului firmei de curierat in momentul primirii coletului.

  1. Plata cu card bancar, online, securizata

Pentru efectuarea platilor online, cu cardul bancar, veti fi redirectionat cate site-ul securizat al procesatorului de plati online, Netopia mobilPay, unde vi se va solicita sa completati un formular si sa urmati instructiunile oferite in vederea efectuarii platii in sistem securizat.

3.   Plata prin banca (transfer bancar/OP)

In momentul plasarii comenzii cu optiune de plata prin transfer bancar se vor primi pe mail datele necesare pentru efectuarea platii. Exista si optiunea de a astepta preluarea comenzii si confirmarea acesteia telefonic de catre echipa BioAleea.

Societatea Bogalio Art nu solicita si nu stocheaza informatii cu privire la cardurile dumneavoastra, datele acestora fiind procesate in sistem securizat, exclusiv de catre procesatorul mobilPay, pe serverele acestuia.

Sunt acceptate la plata carduri bancare emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si Visa (inclusiv Electron).

Pentru mai multe detalii despre platile online, va rugam sa consultati pagina procesatorului mobilPay.

Va rugam sa consultati si sectiunea Termeni si Conditii.

Echipa BioAleea iti multumeste!