Despre

Probabil te intrebi cine suntem noi?                                                                                                                     

Ei bine, pe scurt si fara sa te plictisim cu randuri nesfarsite iti vom spune povestea noastra.      

Conceptul BioAleea a luat fiinta in 2012 din dorinta mea (Ioana), o persoana tanara, plina de viata, dar si cu alergii si alte probleme de sanatate, de a ma impotrivii trendului curent din piata.

Medicii iti spun ca nu poti scapa decat cu medicamente de ale tale afectiuni, iar reclamele te imbie sa cumperi produse comerciale, obtinute prin prelucrari chimice, cu continut bogat in substante chimice.

Toate acestea sunt menite sa iti usureze viata, dar oare nu o si scurteaza? Sau de la un anumit punct o ingreuneaza? In ce lume vrem sa creasca copiii nostri? Din momentul in care ne-am pus aceste intrebari, am inceput, alaturi de sotul meu (Bogdan) sa cladim conceptul BioAleea, proiectul nostru de suflet.

In 2013 am deschis portile cu speranta ca proiectul BioAleea va schimba viata noastra si pe a ta.

Acum putem spune cu bucurie ca suntem distribuitorii marcilor Essentiq, Lunay, Bioplante si Officina Naturae pe piata din Romania. Suntem mandri ca putem reprezenta aceste marci care ofera produse de o calitate superioara, cu ingrediente naturale, testate dermatologic si transparenta totala in ceea ce priveste continutul si fluxul de productie.

De ce sa alegi BioAleea?

Au inceput sa apara tot mai multe magazine bio la noi in tara. Cu ce suntem noi diferiti? De ce sa ai incredere in noi?

  • Suntem o afacere de familie, iar produsele promovate sunt folosite zilnic atat de noi cat si de familia si prietenii nostri.
  • Nu promovam produse cu calitate si provenienta indoielnica.
  • Produsele bio promovate sunt certificate bio de organizatiile de top din domeniu.
  • Intelegem ca o viata sanatoasa inseamna un efort financiar mai mare, prin urmare preturile noastre vin in intampinarea voastra.
  • Vrem sa crestem alaturi de clientii nostri, sa intelegem care sunt nevoile, si sa descoperim impreuna cum putem duce o viata mai sanatoasa.
  • Nemultumirile tale sunt tratate cu prioritate si vom face tot ce este posibil pentru a le solution astfel incat tu sa fi un client fericit.

BioAleea – Viata merita traita sanatos!