Detergent bebelusi

Alegerea unui detergent pentru bebelusi este dificila. Produsele trebuie sa nu contina ingrediente care sa provoace alergii sau iritatii. Pielea bebelusului este foarte sensibila, iar detergentii sunt o cauza frecventa in aparitia alergiilor, iritatiilor sau chiar a dermatitei de contact. Rezidurile raman in tesatura hainutelor, care vin in contact cu pielea delicata a bebelusului.
Un detergent pentru bebelusi bun este unul bazat pe ingrediente naturale. Cu surfactanti din plante si fara conservanti, sau in cantitate infima. Acestia se dizolva complet chiar si de la 40 de grade. Un detergent pentru bebelusi, indiferent ca vorbim despre haine, vase sau podele nu ar trebui sa contina parfum sintetic, pentru a limita aparitia alergiilor. Un detergent bebe bun este cel fara parfum sau parfumat delicat cu ulei esential.

Pentru tine am testat si am facut o selectie de detergenti bio pentru bebelusi. Toti se pot folosi in siguranta, pentru linistea ta si a celul mic. Aici gasesti detergent lichid sau detergent parf pentru haine, detergent biberoane, detergent de vase, detergent gresie sau detergent parchet.

Afisati filtrele

Afișez toate cele 15 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 15 rezultate