Degresant suprafete mutiple eco 750 ml

31,00 lei

Este un degresant extreme de concentrate, cu surfactanti vegetali, ce se poate compara cu cei mai cunoscuti degresanti conventionali din piata.

Degreseaza eficient vesela, aragazul, plita, cuptorul, hota. Curata eficient ramele geamurilor, rulourile si piese de biciclete sau masini.

(O recenzie client)

Stoc epuizat

Descriere

Este un degresant extreme de concentrate, cu surfactanti vegetali. Se poate compara cu cei mai cunoscuti degresanti conventionali din piata.

Degresant eficient pentru vesela, aragaz, plita, cuptor, hota. Curata eficient ramele geamurilor, rulourile si piese de biciclete sau masini.

Este ideal pentru tratarea anterior spalarii a petelor de grasime vegetala de pe gulerele si mansetele camasilor, si de pe orice haine albe sau colorate.

pH alcalin

Testat de nichel!

Fara adaos de conservanti!

 

Mod de utilizare:

Aparatura de bucatarie si vesela – pulverizati degresantul pe suprafata murdara, lasati sa actioneze cateva secunde, dupa care indepartati cu o laveta sau cu buretele. Daca se considera necesar puteti clati dupa.

Eliminarea petelor de pe haine – in cazul petelor de grasime, pulverizati direct pe pata, lasati sa actioneze cateva secunde, frecati usor, dupa care spalati normal.

Curatarea cuptorului – pulverizati degresantul pe peretii calzi ai cuptorului (50-60 grade C), dupa care lasati sa actioneze timp de 15 minute. Clatiti dupa.

Piese mecanice – pulverizati degersantul pe piesele murdare, lasati sa actioneze cateva secunde, daca este necesar frecati cu un burete sau perie, dupa care clatiti.

A nu se utiliza pe plastic transparent sau lemn. A se testa inainte de utilizarea pe aluminiu sau obiecte pictate, pe o suprafata mica ascunsa.

Nu lasati sa actioneze mai mult decat specificat si nu lasati sa se usuce.

Ingrediente: Aqua, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Canolamidopropyl Betaine*.

* din ulei de Brassica italiana

 

Produs certificat ICEA, Bio Sostenabile, 100% bioplastic

Ambalaj

Producator

Tara de Origine

  1. simona

    o solutie de curatare a cuptorului foarte eficienta, inmoaie grasimea si nu are un miros innecacios

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.