Detartrant ecologic cu acid citric 750 ml

31,00 lei

Detartrant ecologic ce elimina 100% calcarul si in acelasi timp este bland cu pielea mainilor. Formula eficienta datorita combinatiei intre acidul citric si acidul lactic.

(4 recenzii de la clienți)

Stoc epuizat

Descriere

Detartrant ecologic ce elimina 100% calcarul si in acelasi timp este bland cu pielea mainilor. Formula eficienta datorita combinatiei intre acidul citric si acidul lactic.

 

Un detartrant natural ce elimina rapid calcarul de pe robineti, chiuvete, toalete si faianta, avand si un efect de inlaturare a bacteriilor.

A nu se folosi pe marmura si piatra si orice suprafete pentru care nu este recomandata utilizarea solutiilor acide.

Contine doar surfactanti de origine vegetala.

Testat pentru nichel.

Nu contine: substante de ingrosare, parfumuri sintetice, fosfati, coloranti, materie prima de provenienta animala, conservanti sintetici.

Mod de utilizare: pulverizati direct pe suprafata dorita de la o distanta de 20 cm. Lasati sa actioneze cateva minute, dupa care clatiti bine.

Recomandam si varianta de acid citric pur.

Ingrediente: Aqua, Lactic acid, Citric acid, Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Canolamidopropyl Betaine*, Tetrasodium iminodisuccinate.

* din ulei de Brassica italiana

 

Certificat ICEA Eco, Vegan ok

Ambalaj

Producator

Tara de Origine

 1. sibel

  In sfarsit am gasit produsul dupa care casa mea straluceste.

 2. ramona

  indeparteaza usor calcarul de pe robineti si geamul de la cabina de dus
  eficient, recomand

 3. Bianca (proprietar verificat)

  Solutia este minunata. Mama mea o foloseste constant. Are acelasi efect precum solutiile foarte daunatoare din comert, asa ca ea s-a bucurat enorm ca exista alternativa naturala.

 4. mihai

  Un produs foarte eficient cu depunerile de calcar

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.