Detergent universal super concentrat 1L

31,00 lei

Detergent universal bio super concentrat (67 spalari) cu OXIGEN ACTIV pentru toate suprafetele lavabile, precum gresie, faianta, podele de lemn, obiecte sanitare. Activitate antibacteriana de pana la 99.9%.

(O recenzie client)

Stoc epuizat

Descriere

Detergent universal bio super concentrat (67 spalari) cu OXIGEN ACTIV pentru toate suprafetele lavabile, precum gresie, faianta, podele de lemn, obiecte sanitare.

Cu activitate antibacteriana de pana la 99.9% in dilutie de 50:50 conform testelor efectuate intr-un laborator acreditat.

Eficacitatea este data de combinatia intre ethyl alcohol, hydrogen peroxide (apa oxigenata) si surfactanti. Surfactantul natural actioneaza ca un booster pentru alcool si astfel ajuta la eliminarea bacteriilor.

Aceste detergent universal bio este un produs extrem de concentrat, foarte eficient in cazul ustensilelor de bucatarie puternic murdare si uleioase.

Doar 0.39 ron pentru o spalare! In plus este ambalat in recipient biodegradabil.

Usor parfumat cu ulei organic de pin silvestru.

Testat pentru nichel.

Mod de utilizare: pentru o utilizare optima diluati 15 ml de produs in 5 litri de apa in cazul suprafetelor extinse (podele). Pentru suprafete mici injumatatiti cantitatile. Pentru suprafete foarte murdare utilizati ca atare pe un burete. Testati produsul pe o suprafata ascunsa in cazul obiectelor delicate.

Disponibil si in varianta fara parfum. Alte ambalaje disponibile 500 ml sau 4 litri.

Ingrediente: Aqua, Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Coco-Glucoside, Hydrogen Peroxide, Canolamidopropyl Betaine*, Tetrasodium Iminodisuccinate, Citric Acid, Pinus Sylvestris Leaf Oil**, Limonene.

* obtinut din ulei de Brassica italiana

** ulei essential organic

Detergent universal bio recomandat cu incredere ca gradinite, gelaterii si restaurante din Italia ce au trecut cu brio de controlul national sanitar anual.

Certificat ICEA Eco Bio, EcoBio Control, Vegan OK, Bio Sostenibile, 100% bioplastic

Ambalaj

Producator

Tara de Origine

  1. andra

    foarte concentrat, jumatate de capac ajunge pt o galeata de apa. are miros placut

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.