Detergent universal super concentrat 4 Litri

98,00 lei

Detergent universal super concentrat la bidon de 4 litri = 267 spalari = 30 bani/spalare. Imbogatit cu OXIGEN ACTIV pentru toate suprafetele lavabile, precum gresie, faianta, podele de lemn, obiecte sanitare. Activitate antibacteriana de pana la 99.9%

💰 Ia-ma acasa si primesti 9 Puncte!
💰 Ia-ma acasa si primesti 9 Puncte!
Golește

Descriere

Detergent universal super concentrat la bidon de 4 litri = 267 spalari. Imbogatit cu OXIGEN ACTIV pentru toate suprafetele lavabile, precum gresie, faianta, podele de lemn, obiecte sanitare.

Cu activitate antibacteriana de pana la 99.9% in dilutie de 50:50 conform testelor efectuate intr-un laborator acreditat.

Eficacitatea este data de combinatia intre ethyl alcohol, hydrogen peroxide (apa oxigenata) si surfactanti. Surfactantul natural actioneaza ca un booster pentru alcool si astfel ajuta la eliminarea bacteriilor.

O spalare la doar 0.30 Lei!

Este un produs extrem de concentrat, foarte eficient in cazul ustensilelor de bucatarie puternic murdare si uleioase.

Usor parfumat cu ulei organic de pin silvestru.

Testat pentru nichel.

Ingrediente: Aqua, Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Coco-Glucoside, Hydrogen Peroxide, Canolamidopropyl Betaine*, Tetrasodium Iminodisuccinate, Citric Acid, Pinus Sylvestris Leaf Oil**, Limonene.

* obtinut din ulei de Brassica italiana

** ulei essential organic

Mod de utilizare: pentru o utilizare optima diluati 15 ml de produs in 5 litri de apa in cazul suprafetelor extinse (podele). Pentru suprafete mici injumatatiti cantitatile. Pentru suprafete foarte murdare utilizati ca atare pe un burete. Testati produsul pe o suprafata ascunsa in cazul obiectelor delicate.

Certifcat ICEA Eco Bio, Vegan OK

Disponibil si in urmatoarele variante

Ambalaj

Producator

Tara de Origine

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent universal super concentrat 4 Litri”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.