Sare dedurizare eco pentru masina de spalat vase 1 kg

14,00 lei

Sarea eco pentru masina de spalat vase Solara este obtinuta printr-o tehnica de recristalizare in vid, care permite producerea de sare de calitate superioara, cu grad de puritate alimentar.

Stoc epuizat

SKU: OND030 Categorie: Etichetă: Brand:

Descriere

Aceasta sare eco dedurizare pentru masina de spalat vase este obtinuta printr-o tehnica de recristalizare in vid. Astfel se produce sare de calitate superioara, cu grad de puritate alimentar.

Aceasta sare pentru dedurizare are un continut scazut de substante si impuritati. Spre deosebire sarea marina obtinuta prin evaporarea apei, poate reduce in timp eficacitatea spalarii.

Utilizarea acestei sari eco in mod constant duce la evitarea formarii calcarului pe vase. Ofera stralucire vaselor. Prelungeste durata masinii de spalat vase, deoarece impiedica formarea depunerilor de calcar.

In acelasi timp sarea eco de la Solara reduce cantitatea de detergent utilizata, prin reducerea duritatii apei.

Cu toate ca este incadrata in categoria de alimente, datorita modului de ambalare asemanator cu a detergentilor, nu se recomanda ingerarea.

Mod de utilizare: turnati sarea in compartimentul dedicat al masinii, conform specificatiilor producatorului.

Recomandam utilizarea in paralel a solutiei de clatire si a detergentului de vase gel sau praf.

Ingrediente: clorura de sodiu

Produs certificat Vegan OK si EcoBioControl

 

Ambalaj

Producator

Tara de Origine

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sare dedurizare eco pentru masina de spalat vase 1 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.