Savon Noir Migdale concentrat pentru toate suprafetele 250 ml

26,00 lei

Savon Noir superconcentrat si superdegresant, este un produs de curatat pentru suprafete multiple cu aroma placuta de migdale.

Stoc epuizat

SKU: SAVNOIR250ML Categorie: Brand:

Descriere

Savon Noir superconcentrat si superdegresant, este un produs de curatat pentru suprafete multiple cu aroma placuta de migdale.

Proprietati:

  • Cu adevarat multi-functional, vine cu o multime de calitati si o eficienta unica. indeparteaza murdaria si grasimile dar protejeaza in acelasi timp gratie uleiului de in.
  • Reda stralucire suprafetelor, curata si protejeaza.
  • Lasa o aroma delicata de migdale.
  • Bland cu pielea. Non-toxic, nu necesita clatire!
  • Din 250 ml Savon Noir rezulta aproximativ 8 litri de solutie de curatare.
  • Nu lasa reziduuri toxice pe suprafetele curatate spre deosebire de alti detergenti universali conventionali.

Disponibil si in varianta la 1 litru

Mod general de utilizare: 

Se adauga 3 capace Savon Noir la 5 litri de apa calda. Pentru curatarea punctuala de suprafete sau obiecte, se poate folosi si nediluat. Se aplica cateva picaturi de Savon Noir direct pe suprafata, se curata cu o carpa curata (uscata sau umeda), iar pentru luciu se sterge suprafata la final cu o carpa uscata.

Suprafete

Curata impecabil, indeparteaza praf, murdarie sau grasimi, aduce stralucire tuturor suprafetelor din locuinta sau din afara ei: parchet*, lemn, gresie, faianta, marmura, linoleum*, suprafete din piatra, teracota sau caramida, ciment, piscine.

Bucatarie

Blaturi de bucatarie, chiuvete, baterii din otel inoxidabil sau cromate: aplicati cateva picaturi de Savon Noir pe burete sau laveta cu care curatati suprafata. Clatiti cu apa calda si stergeti cu o carpa uscata pentru luciu daca este cazul.

Echipamente electrice (cuptor microunde, frigider, congelator espressor, filtru cafea etc.), aragaz: aplicati cateva picaturi de Savon Noir pe buretele sau laveta ude, spalati, Clatiti cu apa calda si stergeti cu o carpa uscata pentru luciu daca este cazul.

Baie

Faianta, gresie, obiecte ceramice, chiuvete, baterii din otel inoxidabil sau cromate: umeziti suprafata, aplicati cateva picaturi de Savon Noir pe burete sau laveta, spalati. Clatiti cu apa calda si stergeti cu o carpa uscata pentru luciu daca este cazul.

Pentru lemn

In interior sau exterior, Savon Noir curata, hraneste si protejeaza lemnul – mese, birouri, scaune, parchet, pat, noptiere, mobilier de gradina, totul cu o singura exceptie, lemnul pictat fara stratul protector din lac.

Aplicti Savon Noir nediluat pe o carpa uscata. Curatati prin frecare, ca si cand ati cerui lemnul. Nu este necesar sa clatiti.

Pentru bijuterii

Curata si reda stralucirea bijuteriilor si obiectelor din aur, argint, cupru, cu o singura exceptie – ceasurile.

Diluati 1 capac de Savon Noir intr-un vas mic cu apa fierbinte. Se introduc obiectele si se lasa cateva minute. Apoi se scot si se curata cu o carpa umeda. La final le puteti usca si lustrui cu o carpa uscata.

Gradina

Protejeaza plantele din interior sau exterior! tine la distanta: purici, furnici, omizi, paianjeni si alte insecte.

Diluati intr-un pulverizator 1 capac de Savon Noir in 1 litru de apa si solutia este gata! O puteti pulveriza pe frunze, muguri sau boboci, dar nu pe partile inflorite.

Altele

Cu Savon Noir (diluat sau nu) mai puteti curata interiorul si exteriorul masinii, pensule, unelte de lucru sau obiecte metalice.

 

Nota: A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza pentru spalarea corpului.

*pentru suprafetele marcate cu steluta precum si pentru suprafetele laminate: a se testa in prealabil pe o suprafata mica.

 

Ingrediente (INCI): savon sodique et potasique de lin, carbonate de potassium, glycerine, parfum, conservateur eau osmosee

 

Producator

Tara de Origine

Ambalaj

Efect

,

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Savon Noir Migdale concentrat pentru toate suprafetele 250 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.