Tablete anticalcar 3 in 1 pentru masina de spalat rufe 16buc

40,50 lei

Tablete anticalcar 3 in 1 pentru masina de spalat rufe de la Ecozone au o actiune 3 in 1 curata, protejeaza masina de spalat in ciclurile de spalare si ajuta la dedurizarea apei.

Stoc epuizat

SKU: EZN016 Categorie: Etichete: , Brand:

Descriere

Tablete anticalcar 3 in 1 pentru masina de spalat rufe de la Ecozone au o actiune 3 in 1 curata, protejeaza masina de spalat in ciclurile de spalare si ajuta la dedurizarea apei.

Folosirea regulata a tabletelor va ajuta sa economisesti energie.

Apa dura reduce puterea de curatare a detergentului si contine un nivel ridicat de calciu, magneziu si alte minerale dizolvate. Apa dura lasa suprafetele cu care intra in contact depuneri de minerale denumite si &bdquo depuneri de calcar&rdquo .

Calcarul sub forma lichida cristalizeaza pe suprafete producand calcificatii atunci cand este supus la cresteri de temperatura sau scaderi de presiune. Aceste depuneri sub forma de depozite de calcar apar in locurile unde apa este incalzita, turbionara sau paraseste conductele.

Depunerile de calcar din interiorul conductelor, din elementele de incalzire sau de pe echipamentele costisitoare, creeaza multe probleme cum sunt pierderile de energie datorate timpului indelungat de incalzire sau costuri ridicate de reparatie si intretinere ale utilajelor si echipamentelor.

Puneti o tableta la fiecare spalare (sau mai rar, in functie de cat de dura este apa in zona dvs.), impreuna cu hainele sau cu detergentul.

Producatorii masinilor de spalat recomanda utilizarea regulata a solutiiilor anticalcar pentru a preveni aparitia calcarului. De asemenea, va ajuta sa economisiti bani, permitandu-va sa reduceti dozajele de balsam de rufe.

Caracteristici:

 • Previne acumularea calcarului
 • Dedurizeaza apa si ajuta detergentii sa fie mai eficienti
 • Protejeaza si intretine masina de spalat

Mod de folosire:

1) Desfaceti comprimatul.

2) Pozitionati tableta in cuva inaintea hainelor.

3) Adaugati detergentul dvs. obisnuit.

4) Se spala normal.

Pentru o casa ECO, alege in siguranta produsele Ecozone, pentru ca:

 • sunt produse cu ingrediente derivate din plante
 • sunt eco-friendly
 • sunt non-toxice
 • sunt sigure pentru fosa septica
 • gama pt bebelusi este testata dermatologic pt piele sensibila
 • sunt prietenoase si sigure pentru animalele de casa
 • nu contin ulei de palmier
 • contin enizme si NU ingrediente caustice
 • nu contin fosfati

Ingrediente (INCI): Citric Acid, Sodium Bicarbonate, Sodium Citrate, Sodium Carbonate, Sodium Sulfate, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, Talc, Adipic Acid, Bentonite, Sodium Silicate, Sodium Polyaspartate, SODIUM POLYACRYLATE, Polyethilenglicol, Sodium Chloride, C8-C14 Alcohol Alkoxilated, Carboxymethylcellulose Sodium Salt, Hydrated Silica, Magnesium stearate

Producator

Tara de Origine

Ambalaj

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablete anticalcar 3 in 1 pentru masina de spalat rufe 16buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.