Detergent rufe bio

Cauti un detergent de rufe bio pentru tine si familia ta sau pentru bebelus? Aici gasesti tot ce ai nevoie.

Folosirea unui detergent de rufe bio este benefica atat pentru om cat si pentru planeta. Acesta nu cauzeaza alergii si contine ingrediente ecologice care nu polueaza planeta. In momentul in care si ambalajul este realizat din bioplastic, care se descompune in pamant, vorbim de un deteregent cu adevarat bio si fara un impac negativ asupra mediului. Un astfel de detergent este cel din gama Solara de la Officina Naturae.

Recomandam folosirea detergentului bio de rufe in combinatie cu un balsam bio de rufe. La acesta din urma parfumul este obtinut doar din uleiuri esentiale. Exista si optiunea de a inlocui balsamul vegetal cu acid citric natural. Acesta inmoaie tesatura si indeparteaza reziduurile de detergent din fibrele textile. In acelasi timp protejeaza masina de depunerile de calcar.

Banuiesc ca iti spui: Dar detergentii de rufe ecologici nu indeparteaza mizeri. Fals! Sunt detergenti bio concentrati pe baza de plate care sunt eficienti cu petele si murdaria de pe haine. In plus acestia nu lasa un miros imbacsit in dulap.

Am selectat atent detergent de rufe bio in oferta noastra, cu ingrediente cat mai pure si totodata care sa curete eficient rufele, fara a cauza alergii sau a avea impact negativ asupra mediului.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 34 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 34 de rezultate

Detergentii de la Solara sunt vegan, cruelty free si ambalati in bioplastic.