Detergenti naturali pentru casa

Detergenti naturali ecologici non-toxici pentru o casa curata.

Nu doar cand vine vorba de haine sau de vase trebuie sa fim atenti la detergentii folositi. Si cand vine vorba de curatenia casei este bine sa folosim detergenti naturali.

Detergentii conventionali pentru curatarea casei contin substante alergene, cateodata chiar toxice si parfumuri sintetice. Acestea pot provoca iritatii, alergii sau chiar probleme respiratorii. Mai ales daca avem in casa copii mici si animale este bine sa ne orientam catre detergeni ecologici hipoalergenici.

Daca esti o persoana alergica, cu pielea sensibila sau ai in casa copii iti recomandam sa alegi detergenti cu ingrediente 100% naturale, fara conservanti.

Evita detergentii care contin: surfactanti chimici, conservanti sintetici, inalbitori optici, ingrediente petrochimice, fosfati, etoxilati, parfumuri sintetice.

Este foarte usor sa ne curatam casa intr-un mod sanatos si ecologic. Puteti sa alegeti un detergent eco universal, degresant eco, polish pentru mobila natural, acid citric, detartrant cu acid citric, solutii de desfundat tevi, deodorante wc si multe altele.

Gama Solara spre exemplu are detergenti bio ambalati in bioplastic, pentru o planeta mai sanatoasa.

Alege produse de curatenie vegan si cruelty free. Astfel poti fi sigur ca acestea nu au fost testate pe animale.

Alegand detergenti naturali alegi sanatatea ta, a familiei tale, a animalelor tale de companie si a planetei.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 41 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 41 de rezultate

Gama noastra de detergenti naturali pentru casa cuprinde produse marca Solara (Officina Naturae), Herbaris Romania, Ecomax, Ecozone. Incercam sa diversificam constant oferta, pe masura ce descoperim produse curate, cu eficienta testata.