Ingiena intima

Femeia moderna cunoaste importanta pe care o are ingrijirea zonei intime.

Astfel am facut o selectie de produse naturale si bio pentru igiena intima. Alege sa folosesti absorbante si tampoane din bumbac natural si sapun intim bio. Ingrijirea zonei intime trebuie sa fie o preocupare zilnica pentru orice adolescenta sau femeie.

Zona intima a unei femei este o zona sensibila. In multe familii nu se discuta despre ce inseamna igiena intima si care este ritualul corect. Este un subiect tabu. Din pacate multe adolescente ajung sa foloseasca produse care le provoaca mai mult rau decat bine si sa sufere de probleme o viata intreaga. Este important sa stim ca ingrijirea zonei intime se face cu produse de curatare dedicate, cu un pH adaptat, ce nu distrug flora bacteriana buna.  Ideal este sa folosim sapunuri intime fara glicerina, mai ales in adolescenta sau daca suferim de afectiuni in zona intima.

Se recomanda evitarea utilizarii tampoanelor interne de catre adolescente, in special a celor cu ingrediente sintetice. Tampoanele si absorbantele utilizate este recomandat sa fie din bumbac natural, sau bumbac combinat cu celuloza. Se recomanda a evita plasticul si vascoza in contact cu pielea din zona intima. Acestea pot provoca iritatii si disconfort.

Igrijirea zonei intime inseamna si utilizarea de lubrifianti naturali, pe baza de apa, fara ingrediente daunatoare.

Daca te-am convins, alege produse naturale pentru igiena ta intima! Arata ca esti o femeie moderna si inteligenta!

Ingiena intima
Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 42 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 42 de rezultate

In categoria de igiena intima gasesti geluri intime, sapunuri intime naturale, tampoane si absorbante din bumbac natural nealibit, absorbante pentru lehuzie sau interventii ginecologice si lubrifianti naturali pe baza de apa.

Alege produse de igiena intima naturale cu renume in piata precum Natracare, Essentiq, Cattier sau Lunay.

Ce este IAF si cum ne protejam de ea?

IAF (Infectia Alergica la Femei) este o afectiune persistenta care nu rapunde la tratamentele conventionale pentru candidoza. Simptomele pot fi similare celor ale candidozei, dar spre deosebire de aceasta, nu este o infectie fungica. Simptomele pot fi: arsuri, usturimi, mancarimi, scurgeri albe. Ea este generata de o reactie, deseori datorata contactului pielii cu materiale sintetice sau cu chimicalele aflate in majoritatea produselor pentru igiena intima obisnuite. Aceste simptome pot fi ameliorate si, pe termen lung, rezolvate prin folosirea exclusiva a produselor pentru igiena intima naturale.