Atelier creativ de cusut Sirena Djeco

78,50 lei

Stoc epuizat

SKU: DJ09828 Categorie: Brand:

Descriere

Atelier creativ de cusut Sirena Djeco

Set creativ de cusut. Contine 1 plic pretaiat pentru a pastra tabloul cand este gata, astfel incat sa fie o rama decorativa potrivita, 1 canvas printat, 5 mosoare de lana colorata, 1 ac, 2 instrumente de tras ata, manual de instructiuni Confectionat din materiale non-toxice, cu culori non-toxice.

AVERTISMENT:! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Producator: Djeco, Franta.

Varsta recomandata: +7 ani. 

Greutate:1 kg


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Tara de Origine

Varsta Recomandata

,

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.