Carioci magice de colorat Djeco Djeco
Carioci magice de colorat Djeco

Carioci magice de colorat Djeco

29,90 lei

În stoc

💰 Ia-ma acasa si primesti 2 Puncte!
SKU: DJ08827 Categorie: Brand:

Descriere

Carioci magice de colorat Djeco. 10 carioci. Dupa ce coloreaza, copilul poate crea modele peste pigment (setul contine 1 carioca care modifica nuanta acolo unde este aplicata).

AVERTISMENT:! Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine parti mici. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului. Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de a inmana jucaria copilului. Articol papetarie.

Producator: Djeco, Franta.

Varsta recomandata: 3 – 6 ani.

Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Djeco

Tara de Origine

Franta

Varsta Recomandata

3 – 6 ani

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.