Creeaza personaje din hartie Kokeshis Djeco

30,90 lei

Stoc epuizat

SKU: DJ09672 Categorie: Brand:

Descriere

Creeaza personaje din hartie Kokeshis Djeco, joc creativ si atelier de creatie.

Desprinzi, pliezi, lipesti si astfel prinde viata un univers exotic.

Contine: 5 figurine de realizat, carticica cu instructiuni, doar prin imagini, fara text.

Confectionat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. 

AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, colile pot fi rupte in parti mici. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului. Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de a inmana jucaria copilului.

Producator: Djeco, Franta

Varsta recomandata: 9-15 ani.


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Tara de Origine

Varsta Recomandata

,

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.