Cutie muzicala Aiko Djeco

114,00 lei

Stoc epuizat

SKU: DJ06593 Categorii: , Brand:

Descriere

Cutie muzicala Aiko Djeco.   Cutie muzicala cu figurina papusa japoneza, pentru bijuterii, cu sertar. Melodie: Pescuitorul de perle.Compozitor: Georges Bizet Confectionata din carton si metal.

AVERTISMENT: Acest articol nu este jucarie. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Design: Tinou Senoville

Producator: Djeco, Franta.

Varsta recomandata: +4 ani. 

Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Tara de Origine

Varsta Recomandata

,

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.